Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Alpina Calorifer 5 elementi cu ulei, 650W, Alpina, 73986

239,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
germag.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 239,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Alpina: Alpina Calorifer electric cu ulei

Sencor SOH 2107BK Calorifer electric cu ulei de la 141,99 RON Sencor SOH 2107BK Victronic MC-7 Calorifer electric cu ulei de la 194,00 RON Victronic MC-7 TOO OFR 7 700W (224861) Calorifer electric cu ulei 271,42 RON TOO OFR 7 700W (224861) Blaupunkt HOR201 Calorifer electric cu ulei de la 205,99 RON Blaupunkt HOR201
Descrierea produsului
Putere maxima 650 W
Ventilator Nu
Trepte de căldură 3
Display Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest radiator mobil cu o putere de 650 de wati este placut de silentios la utilizare. Cele 5 aripioare de incalzire asigura distributia optima a caldurii, un termostat continuu pentru cel mai bun confort in reglarea temperaturii. Dispozitivul are protectie integrata impotriva supraincalzirii si, prin urmare, este potrivit pentru utilizare peste noapte. Cu comutator pornit/oprit. Nu necesita ulei suplimentar si, prin urmare, este ideal pentru utilizare in interior. Datorita designului sau compact cu dimensiuni subtiri, este usor de depozitat in lunile de vara. De asemenea, are un aspect discret, ceea ce inseamna ca poate fi folosit aproape discret in orice camera. Datorita greutatii sale reduse de 2,6 kg, manerului de transport integrat si celor 4 roti reglabile, dispozitivul ofera o mobilitate ridicata si o buna stabilitate in apartament. Este potrivit pentru camere de pana la 15 metri patrati. Acest radiator cu ulei este o solutie ideala pentru serile reci. Este perfect pentru incaperile care au nevoie de incalzire suplimentara din cauza puterii scazute de caldura a sistemului de incalzire sau a ferestrelor care etanseaza. Cu siguranta este util pe vreme rece. Este un dispozitiv cu cinci nervuri cu o putere de 650 W si un sistem de trei canale de ulei care fac posibila incalzirea rapida a uleiului din aripioare si distribuirea caldurii intr-o incapere de pana la 15 metri patrati. Controlul continuu al temperaturii este controlat cu cadranul termostatului. Acest lucru va permite sa reglati temperatura dupa bunul plac. Un intrerupator automat de siguranta asigura o siguranta suplimentara in timpul utilizarii, care opreste automat dispozitivul daca se rasturneaza sau se supraincalzeste, prevenind astfel accidentele. Spre deosebire de radiatoarele cu ventilator, acest dispozitiv este complet silentios in functionare. De exemplu, poti sa te relaxezi si sa citesti o carte, sa dai un telefon sau sa urmaresti programul TV in timp ce caldura se raspandeste placut in toata camera.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.